____

Za vsako hišo ustrezno stopnišče – Stopnice parketa Scheucher

Za skladno podobo vašega doma ne smete zanemariti gladkega prehoda v različne sobe ali nadstropja.

V preteklosti so ogromna in čudovito okrašena stopnišča v gradovih služila za reprezentančne namene. Tudi danes se njihova pomembnost ne zmanjšuje, saj se lahko nahaja tako na vhodnem območju ali pa je integriran neposredno v bivalni del, kjer je popoln dizajn in pomembno prispeva k notranji zasnovi.

Stopnišče zato zahteva premišljen dizajn, ki ga je treba izbrati tako, da ustreza stavbnemu slogu in opremi. Lahko so vpeta med eno ali med dve steni, so različnih tlorisnih oblik, s čelnimi ploskvami ali pa nastopnimi ploskvami z belimi vertikalami. Vgradijo se lahko na različne podlage – na betonsko osnovo, kovinsko podkonstrukcijo,… Ko se odločite za primerno zasnovo, je izbrano stopnišče odločilno za celotno podobo vašega doma.

Tudi izbira svetlobe je zelo pomembna pri oblikovanju stopnišč, saj tako dobijo dodatno funkcionalno namembost in dodaja piko na i stopnišču. Scheucher je v ta namen ponudil LED okrasne zaključke z vgrajenimi LED aluminijastimi trakovi.

Poleg LED okrasnih zaključkov lahko izbirate tudi med zaključki z nedrsečo gumo, vgrajenimi ALU profili, stranskimi zaključki,… 

Široka izbira vrst lesa, oblikovanj in zaključkov, ki obstajajo pri parketu, so na voljo tudi za katerokoli stopnišče po vaši izbiri, kar ustvarja skladen videz parketa in stopnišča v vašem domu.

Zanesite se na naše znanje in izkušnje ter se pustite očarati nad popolnimi rezultati.

Naj gre za vpete med eno ali med dve steni, s čelnimi ploskvami, nastopnimi ploskvami, ravna ali spiralna stopnišča, v novogradnjah ali obnove stopnišč, obstaja velik izbor formatov, vrst lesa, barv, razredov in površinske obdelave iz Scheucher parketa. S tem se ponuja nešteto možnosti oblikovanja prilagojenega vašemu stilu.

×