____

Storitve

polaganje parketa

1

Polaganje parketa

Nudimo vam strokovno polaganje vseh vrst parketa, priprave podlage, polaganje na lepilo, plavajoče polaganje, polaganje v ribjo kost, polaganje francoske ribje kosti, izdelava intarzij,…

Poleg parketa polagamo tudi vinil, laminat, zunanje talne obloge, gume, linolej,…

2

Brušenje in lakiranje parketa

Brušenje parketa je osnovni postopek pri obnovi parketa, saj s tem poskrbite, da s tal odstranite sledi obrabe, poskrbite za enotno barvo tal, lahko pa parketu privoščite le nujno potrebno osvežitev.

Brušenje parketa se začne s tračnimi brusnimi stroji s krožnimi brusilci. Tako se s parketa odstrani vse poškodbe in madeže, v primeru globljih poškodb pa se le-te kita z lesnim prahom od brušenja.

Pri lakiranju pa se lahko odločate med videzi laka: mat, polmat ali visoki sijaj.

oljenje parketa

3

Oljenje parketa

V zadnjih letih se trend vrača k naravnemu videzu parketa – oljenju. Oljenje parketa je postopek, ki varuje parket pred mehanskimi, kemičnimi in drugimi poškodbami.

Olje tako lahko parketu daje naraven satenast videz. Glavna prednost olj je v tem, da so ta naravno izdelana, in zato niso tako agresivna kot laki. V primerjavi z lakom za sabo ne puščajo hlapov in nezaželjenih vonjav.

4

Izdelava stopnic

Nudimo vam možnost, da v svojem domu ali poslovnem prostoru vgradite tudi končno dodelane stopnice. Stopnice so tovarniško izdelane in so iz enake vrste parketa kot vaša tla, oziroma iz vrste lesa po vaši izbiri.

Se zanimate za naše storitve?

Kontaktirajte Nas
×